Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

JD Cases – Forår 2020

13 juni, kl. 12:00

Vejret bliver varmere, dagene bliver længere, og sommerferien er lige rundt om hjørnet. Det er alt sammen noget, vi glæder os til, men det betyder også, at eksaminerne står for døren.
Har du måske mistet overblikket i fagene? Føler du dig ikke helt eksamensklar? Så frygt ej for igen i år afholder JD (virtuelle) Cases i flere forskellige fag, så du forhåbentlig kan blive endnu bedre forberedt til eksamen.
Vi er selvfølgelig kede af, at vi ikke kan afholde casene fysisk med tilhørende kaffe og kage, men vi har samarbejdet med vores støttemedlemmer og gjort alt for, at I stadig ville kunne få samme udbytte virtuelt.
For både de mundtlige og skriftlige fag bliver forløbet bygget op omkring en case, som er udarbejdet af et af JDs støttemedlemmer. Casen kan således bruges som udgangspunkt for en diskussion af relevante og aktuelle problemstillinger inden for det enkelte fagområde.
OBS! Der skal gøres opmærksom på, at JD Cases i de obligatoriske bachelorfag er forbeholdt JDs medlemmer. Er du ikke medlem, kan du nemt tilmelde dig på vores hjemmeside ved at følge linket: http://jdku.dk/indmelding/
Det skal bemærkes, at man ved tilmelding skal tilmelde sig via samme mail, som man har oplyst ved registrering, da systemet ellers ikke ville kunne genkende dit medlemskab. Spørgsmål hertil kan rettes til vores facebook-side eller til desiree@jdku.dk.
På dette semester afholdes følgende Cases:
JD Cases for bachelorstuderende (Kun for medlemmer)
_____________________________________
JD Case i Erstatning og Kontrakt med Gorrissen Federspiel
Dato: Den 19. maj, kl. 08:30 – 10:00
Platform: Zoom
JD Case i Forvaltningsret med Kammeradvokaten
Dato: Den 25. maj, kl. 15:00 – 16:30
Platform: Teams
JD Case Individets grundlæggende rettigheder med Justitsministeriet
Dato: Den 2. juni, kl. 10:00 – 11:30
Platform: Justitsministeriets videolink-system
JD Case Tings- og kreditorret med Lundgrens
Dato: 10. og 11. juni, kl. 8:30 – 11:00
Platform: Teams
JD Cases for kandidatstuderende
______________________________________
JD Case i Civilproces hos Moalem Weitemeyer Bendtsen
Dato: Den 3. juni, kl. 9:00 – 11:00
Platform: Zoom
Tilmeldingen til de forskellige cases åbnes løbende. Linket vil typisk blive lagt op en uge før afholdelse af casen. Der vil komme en reminder op her på siden, dagen før tilmeldingen åbner.
Såfremt du er blevet tildelt en plads, men bliver forhindret i at deltage, bedes du give besked til desiree@jdku.dk senest to dage før, så pladsen kan gives til en anden.
Vi glæder os til at se dig til dette forårs JD Cases.
Med venlig hilsen
JD

Detaljer

Dato:
13 juni
Tidspunkt:
12:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/367656880856912?active_tab=about