Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

JD’s Studiebesøg hos Lundgrens: Udbyttesagen og Panama Papers – procesadvokatens rolle

23 november, 2021, kl. 17:00 - 18:30

Du har måske hørt om ”Udbyttesagen” og sagerne vedrørende ”Panama Papers” og synes derudover at arbejdet som procesadvokat lyder spændende?

 

Så kom på besøg hos Lundgrens den 23. november kl. 17.00 og bliv klogere på arbejdet som procesadvokat og hvordan man som yngre medarbejder bidrager til løsningen af branchens største og mest principielle sager, når Juridisk Diskussionsklub inviterer til studiebesøg i samarbejde med Lundgrens!

 

Lundgrens afdeling for Retssager & Voldgift fører årligt et stort antal retssager for både danske og internationale klienter.

 

Til studiebesøget gives der et indblik i nogle af de sager, som har fyldt meget i medierne, og hvordan man helt konkret arbejder med sagerne.

 

På besøget vil du møde:

  • Partner, Nicolai B. Sørensen, vil fortælle om udbytteskandalen og andre sager fra dagspressen.
  • Advokat, Christina Bach Rasmussen fortæller om arbejdet som procesadvokat, framing af sager, strategi og koordinering i store sagskomplekser og meget andet om dagligdagen i og uden for retten.
  • Advokatfuldmægtig, Marjam Brink, fortæller om hendes arbejde og, hvordan hun som yngre medarbejder bidrager til løsningen af afdelingens sager
  • Legal Trainee, Renas Firat Demir, fortæller om hans arbejde som student i procesafdelingen og, hvordan han bidrager til løsningen af afdelingens sager

 

Der kan stilles spørgsmål undervejs, og efterfølgende er det muligt at tale med både oplægsholdere og medstuderende, når vi byder på burgere fra Sliders og specialøl!

 

Tilmeld sker via linket nedenfor

Afbud og andre henvendelser skal henvendes til anne-sophie@jdku.dk eller kirstein@jdku.dk.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Detaljer

Dato:
23 november, 2021
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Lundgrens
Telefon:
35 25 25 35
Hjemmeside:
https://lundgrens.dk/

Sted

Lundgrens
TUBORG BOULEVARD 12
Hellerup, 2900 Danmark
+ Google Map
Tilmelding
Max antal deltagere 60