Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

M&A Case Competition

12 august, 2019, kl. 08:00 - 16 august, 2019, kl. 22:00

Kromann Reumert og Juridisk Diskussionsklub byder i august 2019 velkommen til M&A Case Competition. Drømmer du om indsigt i hverdagen som advokat, der arbejder med køb og salg af virksomheder, og om at opleve intensiteten fra en rigtig M&A-case på egen krop? Vil du netværke med studerende med samme interesse som dig og blive undervist af nogle af branchens dygtigste? Så ansøg om en af de 24 pladser i M&A Case Competition!
 
DU FÅR FAGLIGT INDHOLD PÅ HØJTESTE NIVEAU OG ET SOCIALT PROGRAM
Vi har sammensat et intensivt program for at give dig et realistisk billede af et rigtigt M&A-forløb. Forløbet varer fra mandag til fredag i uge 33 (12.-16. august 2019) og inkluderer blandt andet:
to hele dages undervisning (mandag-tirsdag) med oplægsholdere fra Kromann Reumert og eksterne oplægsholdere, herunder inden for Corporate Finance og en in house M&A-advokat
en 24-timers case (onsdag-torsdag) med vejledning
en finaledag (fredag) med præsentation af case-løsninger
kåring af vinderholdet og en afsluttende closing dinner.
Undervisningen omfatter alle dele af M&A-forløbet og klæder dig på til løsning af casen. Deltagelse forudsætter ikke forudgående kendskab til M&A, men blot en interesse for M&A samt et ønske om at lære noget nyt og bidrage aktivt.
Programmet indeholder flere sociale arrangementer og rig mulighed for at netværke og lære de andre deltagere samt fuldmægtige, erfarne advokater og partnere fra Kromann Reumert at kende.
Nærmere information om ugens forløb vil blive givet til de udvalgte deltagere inden start. Du skal dog forvente et heldagsprogram alle hverdage i uge 33, og din deltagelse forudsætter, at du kan deltage i det fulde program.
Dommerpanelet består af nogle af branchens allerdygtigste M&A-advokater og inkluderer både en partner og erfarnen advokat fra Kromann Reumert samt en ekstern dommer.
 
PRAKTISKE OPLYSNINGER
HVOR OG HVORNÅR?
M&A Case Competition afholdes i samarbejde med Juridisk Diskussionsklub i uge 33 (12.-16. august 2019) på Sundkrogsgade 5, 2100 København Ø.
HVEM KAN DELTAGE?
M&A Case Competition er for jurastuderende, der har gennemført minimum andet år af studiet, dvs. bachelorstuderende, som påbegynder minimum femte semester efter sommerferien, samt kandidatstuderende.
 
HVAD LÆGGER VI VÆGT PÅ?
Når vi udvælger deltagerne, lægger vi vægt på dine faglige kompetencer, din motivation for at deltage i M&A Case Competition og dine personlige interesser og eventuel relevant erfaring med M&A.
 
ANSØGNING
Vil du have en praktisk vinkel på studiets teori, en større indsigt i M&A-processen og lære fra nogle af branchens dygtigste? Så tøv ikke med at sende os en kort motiveret ansøgning samt CV, karakterer og eventuelle øvrige bilag senest den 1. maj 2019.
Vi udvælger 24 deltagere til forløbet, og ansøgning sker individuelt. Casen løses i seks hold á fire deltagere. Da forløbet afspejler et realistisk M&A-forløb, hvor blandt andet evnen til at arbejde under tidspres, overskue en stor datamængde samt evnen til at samarbejde og bringe forskellige kompetencer i spil er vigtige, vil Kromann Reumert sætte holdene til selve case-løsningen. Vi kan derfor ikke efterkomme ønsker om særlige holdsammensætninger.
Vi åbner for ansøgninger den 1. april 2019
Ansøgningsfristen er den 1. maj 2019.
Du kan forvente at modtage svar den 15. maj 2019.
 
Ansøg via følgende link: https://www.kromannreumert.com/Karriere/Ledige-Job?view=apply&VID=CCMA2018 (OBS linket er først aktivt den 1. april)
 
3 HURTIGE OM, HVAD DU FÅR UD AF AT DELTAGE I M&A CASE COMPETITION
  • Du får faglig viden, som du ikke kan læse dig til i studiebøger eller opnå fra valgfag på universitetet.
  • Du får en unik indsigt i M&A-specialet fra nogle af branchens skarpeste samt mulighed for at afprøve både teoretiske og praktiske værktøjer i forbindelse med casen.
  • Du får muligheden for at opbygge et fagligt netværk blandt andre studerende med interesse for M&A og partnere og ansatte i Kromann Reumert.
Deltagere i M&A Case Competition får udleveret et deltagerbevis og mulighed for at skrive deltagelse på CV’et. Derudover kåres den bedste løsning på M&A-casen på finaledagen, og deltagerne på vinderholdet vinder blandt andet et mentorforløb med en erfaren advokat fra Kromann Reumert.
SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte HR-seniorrådgiver Britta Andresen på baa@kromannreumert.com, advokatfuldmægtig Susan Høj på suh@kromannreumert.com, eller Julie Thrane Lundstedt fra JD på casecompetition@jdku.dk.

Detaljer

Start:
12 august, 2019, kl. 08:00
Slut:
16 august, 2019, kl. 22:00
Hjemmeside:
https://www.kromannreumert.com/Karriere/MA-Case-Competition

Sted

Kromann Reumert
Sundkrogsgade 5
København Ø, 2100 Denmark
+ Google Map
Hjemmeside:
https://en.kromannreumert.com/