Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Semesterstartsfest i Store Vega

1 oktober, 2021, kl. 22:00

DKK50

JD’s Semesterstartsfest er som så meget andet TILBAGE, og vi har naturligvis fundet de helt tunge skyts frem for at sikre værdige rammer for jer, der efter 1,5 år må være at betegne som det mest festsultne Juridiske Fakultet i JD’s historie.

Festen løber derfor af stablen i Store Vega, hvor vi garanterer perfekte omstændigheder for en uforglemmelig aften. Uanset om du skal ud med nye eller gamle venner, uanset om du skal opleve eller genopleve den første svingom med den søde fra hold 7, og uanset om det bliver din første eller sidste semesterstartsfest, så skal vi nok sørge for, at det hele kommer til at gå op i en højere enhed.
Der er selvfølgelig sørget for både studievenlige barpriser og dansevenlige DJ’s, loungen er åbnet, og discokuglen er sænket.

Vi har desuden tænkt os at pakke Store Vega til bristepunktet med danselystne jurastuderende, men pladsen er begrænset, så sørg for at orientere dig om billetsalget og køb i god tid!

Billetsalget starter mandag den 20. september 2021 og foregår ved toppen af den store trappe i atriet alle hverdage kl. 11.30-13.00 til der er udsolgt.

Detaljer

Dato:
1 oktober, 2021
Tidspunkt:
22:00
Pris:
DKK50

Sted

Store Vega
nghavevej 40, 1674 København
København, 1674
+ Google Map