Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Studiebesøg: Kvinder & Karriere – om at gøre karriere i advokatbranchen

8 oktober, 2019, kl. 16:30 - 18:00

Tirsdag den 8. oktober kl. 16.30 inviterer Lundgrens til en aften under temaet Kvinder & Karriere – om détat gøre karriere i en historisk set mandsdomineret branche, som har ry for at være svært forenelig med et familieliv.

I løbet af aftenen vil vi belyse faktummet, at flere og flere jurastuderende er kvinder, men at størstedelen af arbejdsstyrken i advokatbranchen samtidig fortsat er mænd. En udfordring, som  Lundgrens bør tage seriøst, hvis de dygtigste kandidater skal tilbydes jobbet, og hvis man ønsker en  arbejdsplads med diversitet og ligestilling. Selvom vi i Lundgrens ikke har en entydig løsning på udfordringen, ønsker vi at skabe dialog herom og at lytte til jeres ønsker for en fremtidig arbejdsplads.

Udover en snak om ligestilling og tidens trends og fremtidens tendenser, får du også mulighed for at høre oplæg med tre af vores kvindelige medarbejdere, som vil fortælle om deres karrierevalg og -veje op af karrierestigen, ligesom de vil give dig deres bedste karriereråd med på vejen!

  • Advokatfuldmægtig, Camilla Bach Schou Stub
  • Advokat, Director, Pia Lykke Mathiasen
  • Advokat, Partner og bestyrelsesmedlem, Nina Ringen

Vi runder aftenen af med cosmopolitans, poké bowls og networking. Vi glæder os til at se dig!

 

Mvh

Lundgrens og JD

 

 

 

Detaljer

Dato:
8 oktober, 2019
Tidspunkt:
16:30 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Lundgrens
TUBORG BOULEVARD 12
Hellerup, 2900 Danmark
+ Google Map
Tilmelding
Max antal deltagere 80