Så kan vi ikke løbe fra det længere.
Vinteren er på vej – og enhver jurastuderende ved, at vintermåneder er lig med eksamensoplæsning. JD sørger heldigvis endnu engang for at stable en masse eksamensforberedende cases på benene, så du, som studerende, kan føle dig helt og aldeles velforberedt til dine kommende eksamener. Så bliver der forhåbentlig også tid og ro til at holde (om end bare en lille smule) jul i år!
Alle cases er udarbejdet i samarbejde med JD’s støttemedlemmer. Så der er garanti for dygtige undervisere og rig mulighed for fagligt relevante diskussioner om aktuelle problemstillinger inden for det pågældende fagområde.
I år afholdes casen i Obligationsret hos Justitsministeriet. Casen forventes at gå i gang kl. 13.45, og det er hertil vigtigt, at man møder op til arrangementet i god tid før (15-20 minutter før) arrangementets afholdelse, da Justitsministeriets sikkerhedsprocedure medfører en længere indtjekningstid.
Der vil undervejs blive serveret kaffe, te og kage for de studerende.
Der skal gøres opmærksom på, at JD Cases i de obligatoriske bachelorfag er forbeholdt JD’s medlemmer. Er du ikke medlem, kan du nemt tilmelde dig på vores hjemmeside.