Skitur 2020

Endnu engang leverer Juridisk Diskussionsklub den årlige jura-skitur. Turen vil som altid blive afholdt, hvor der er undervisningsfri, i uge 5. Dette år går turen igen til de franske alper, dog lige et par hundrede kilometer længere syd end sidst nemlig til verdens bedste ski område Val Thorens.

Ugen byder på alverdens oplevelser med dine studiekammerater. Om det er sportsferie på pisten, picnic på bjergsiden eller La Folie Douche(bag)-stemning i byen, så garanterer vi, at JD’s skitur bliver en uge, som du får svært ved at huske, men heller aldrig glemmer.

Til de der tænker bål og brænd, når de hører destinationen Val T, så skal vi for god ordens skyld gøre opmærksomme på, at gymnasierne ikke har undervisningsfri i uge 5 og først hærger området to uger senere. Det vil sige, at vi kommer til at nyde godt af sublime pister og et omfattende byliv men undgår 1.G’ere, der ikke har lært at håndtere branderten endnu. Win-win.

Prisen for årets skitur er kun 4.095kr. Heri indgår:
– liftkort til verdens bedste skiområde i 6 dage (150 pistekilometer)
– transport i bus tur/retur fra Søndre Campus
– Indkvartering på Résidence Les Olympiades

Derudover vil der være mulighed for tilkøb af fly tur/retur, samt tilkøb af et udvidet liftkort som giver adgang til et større skiområde. Det udvidede liftkort koster 350kr, og det giver adgang til 650 pistekilometer.

Flere informationer følger af nedenstående hjemmeside – herunder information om skileje m.m..

Tilmelding sker via tilmeldingsfanen på:
https://www.ecart.dk/grouptravel/registration/welcome.aspx?reqGuid=090131AF-0B17-445B-B7B3-9EC414447860

Tilmeldingsfristen er d. 1. oktober 2019, hvilket ligeledes er fristen for betaling af depositum på 1.500kr. Det fulde beløb forfalder til betaling d. 1. december 2019.

Personer som hverken er indskrevet på det juridiske fakultet eller er medlemmer af JD, er også velkomne til at deltage i turen.

Siden her vil løbende blive opdateret med arrangementer, som vil blive afviklet på turen. Desuden vil alle andre relevante informationer også blive formidlet herigennem.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til enten oliver@jdku.dk eller klara@jdku.dk

Kommende begivenheder

Der er på dette tidspunkt ingen kommende begivenheder.

ANNONCE