JD’s Skitur

ER I KLAR!?
Krystalskinnende snefnug daler lydløst ned fra den skyfrie solfyldte franske himmel. En pige iført hjelm og skistave stopper på sine alpinski og hilser ”bonjour!”, idet hun drøner videre ned af den snebelagte piste. ”Drømmer jeg?”, tænker du, hvorefter det med ét går op for dig: Du er i Val T!
Endnu engang leverer Juridisk Diskussionsklub den årlige jura-skitur som denne gang går til verdens bedste ski område Val Thorens.
Turen vil som altid blive afholdt, i den undervisningsfrie uge 5 og vil byde på alverdens oplevelser med dine studiekammerater. Om det er sportsferie på pisten, picnic på bjergsiden eller La Folie Douche(bag)-stemning i byen, så garanterer vi, at JD’s skitur bliver en uge, som du får svært ved at huske, men heller aldrig glemmer.
Til de der tænker bål og brænd, når de hører destinationen Val T, så skal vi for god ordens skyld gøre opmærksomme på, at gymnasierne ikke har undervisningsfri i uge 5 og først hærger området to uger senere. Det vil sige, at vi kommer til at nyde godt af sublime pister og et omfattende byliv men undgår 1.G’ere, der ikke har lært at håndtere branderten endnu. Win-win.

PRAKTISK:
Prisen for årets skitur er kun 6.395kr. Heri indgår:

  • liftkort til verdens bedste skiområde i 6 dage (150 pistekilometer)
  • transport i bus tur/retur fra Søndre Campus
  • Fælles indkvartering på Olympiades
Olympiades er placeret centralt i Val Thorens, og giver god mulighed for at udforske alt hvad byen har at byde på. Ydermere er beliggenheden perfekt i forhold til ski in and ski out.
TRANSPORT:
Der vil være mulighed for tilkøb af fly tur/retur. Der er begrænset antal, så det er først til mølle! Prisen er 3500 kroner inklusiv transfer fra Geneve lufthavn til Val Thorens – ved valg af fly fratrækkes busprisen efterfølgende på 1200 kroner, så det altså blot bliver 2300 kroner for fly inklusiv transfer og 23 kg bagage. Ved interesse skal der skrives email til fly@totallysnow.dk.
Derudover er der også mulighed for selv at bestille og arrangere flyrejsen til Val Thorens. Her skal I blot fravælge bus inde på tilmeldingslinket.
Prisen for bus-turen vil selvfølgelig blive fratrukket.
LEJLIGHED:
Hele jura indlogeres på Olympiades og alle vil således bo på samme hotel. Der er kun de værelser, der er tilgængelige på tilmeldingslinket, så det er desværre ikke muligt at booke større værelser.
På grund af jurastudiets altid store festånd – der berygtes i hele Val Thorens – har det ikke været muligt for os at skaffe chalet’er. Ønsker I at bo i chalet, vil vi anbefale, at I booker chalet uden om Totally écart. I vil selvfølgelig få fratrukket prisen for lejlighed (1300 kr.), hvis dette er tilfældet.
I vil selvfølge stadig kunne tage del i alt det der er planlagt på turen!
EVENTS:
Som noget nyt får alle tilmeldte et juraarmbånd. Dette giver adgang til diverse events i løbet af ugen, som vi løbende vil annoncere. Det er derfor ikke længere nødvendigt at tilkøbe et eventarmbånd. Juraarmbåndet indgår i prisen!
ANDET:
Det er også muligt med tilkøb af et udvidet liftkort, som giver adgang til et større skiområde. Det udvidede liftkort koster 450kr, og det giver adgang til 650 pistekilometer.
Flere informationer følger af nedenstående hjemmeside – herunder information om skileje m.m..
Tilmelding sker via tilmeldingsfanen på:
FRISTER:
Tilmeldingsfristen er d. 10. oktober 2023, hvilket ligeledes er fristen for betaling af depositum på 1.500kr. Det fulde beløb forfalder til betaling d. 1. december 2023.
Personer som hverken er indskrevet på det juridiske fakultet eller er medlemmer af JD, er også velkomne til at deltage i turen.
Siden her vil løbende blive opdateret med arrangementer, som vil blive afviklet på turen. Desuden vil alle andre relevante informationer også blive formidlet herigennem.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til enten meyer@jdku.dk, stefan@jdku.dk eller marcus@jdku.dk.
Mvh.
Juridisk Diskussionsklub