Så kom vi ind i maj-måned, og sommerferien nærmer sig hastigt.

Alligevel føles ferien uendeligt langt væk, fordi vi ikke kan benægte eksistensen af de eksamener, som ligger og lurer lige rundt om hjørnet. Mangler du også det sidste skub for at blive helt eksamensklar?

Så frygt ej! JD inviterer endnu engang alle jer studerende til eksamensforberedende cases hos vores dygtige støttemedlemmer. Der vil igen i år blive afholdt cases flere forskellige fag, så du kan blive endnu bedre klædt på til forårseksamenerne.

Immaterialret er en mundtlig eksamen, hvorfor case-arrangementet er bygget anderledes op end de traditionelle cases. De studerende vil dog stadig blive taget igennem interessante, eksamensforberedende cases, som giver en praksisnær forståelse af de sværeste discipliner inden for den immaterielle ret. Endelig vil der blive delt gode eksamenstips målrettet den mundtlige eksamen.

Om arrangementet hos Horten:

Undervejs vil de studerende kunne forsyne sig med drikkevarer i form af vand, sodavand, kaffe og te. Efter casen vil Horten servere sandwiches og lidt friske forsyninger til networking.