Går du også rundt med tankerne om, hvad du vil bruge juraen til den dag, du står med certifikatet i den ene hånd og champagnen i den anden?

Frygt ej, for Juridisk Diskussionsklub har sørget for, at der endnu engang er blevet tid til at afholde Karrieredag! Juridisk Diskussionsklub vil derfor gerne invitere alle jer til en spændende og lærerig dag i Atriet den. 9. april 2024 fra kl. 12:00-15:00.

Formålet med Karrieredagen er, at give de studerende et indblik i – samt et overblik over – de mange muligheder juraen besidder på arbejdsmarkedet. Så hvad end du er til erhvervsret og konkursboer eller forfatningsret og udvalgsbetænkninger, så synes vi, at du skal tage et smut forbi og møde vores støttemedlemmer.

Vores støttemedlemmer repræsenterer diverse virksomheder, organisationer, ministerier m.v., som er der for at fortælle vidt og bredt om deres arbejdsliv, og for at svare på de spørgsmål, der end måtte være. Juridisk Diskussionsklub kommer til at være til stede hele dagen, hvor vi vil stå ved vores egen stand nede i Atriet. Vi er til rådighed, så tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål.

De besøgende i år:

Jon Palle Buhl

Mazanti-Andersen

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Beskæftigelsesministeriet

Kromann Reumert

Gorrissen Federspiel

Poul Schmith/Kammeradvokaten

Horten

Københavns Universitets PhD skole

Accura

IUNO

Nielsen Nørager

Lundgrens

Dansk Industri

Bruun & Hjejle

Lassen Ricard

Bird & Bird

Plesner

DLA Piper

Bech-Bruun

NJORD Law Firm

Justitsministeriet

Skatteministeriet

Implement Consulting Group

EY

Moalem Weitemeyer

Akademikernes A-kasse

Tid og sted: Atriet: Stueetagen på Søndre Campus (KUA), Islands Brygge, kl. 12:00-15:00.

Vi håber på at få en fantastisk dejlig dag igen i år, som I forhåbentlig vil være med til at skabe sammen med vores mange skønne gæster.

Med venlig hilsen Juridisk Diskussionsklub