VIL DU HØRE MERE OM AT VÆRE JURIST FOR STATEN OG ARBEJDE FOR DEN GRØNNE OMSTILLING?

Kom med indenfor på Holmens Kanal den 27. september 2022, når Juridisk Diskussionsklub og de to grønne ministerier, Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet og Miljøministeriet, inviterer til studiebesøg om juristers rolle i staten og arbejdet med den grønne omstilling.

Aftenen vil byde på oplæg fra juristerne fra begge retskontorer om rollen som jurist i et politisk miljø og arbejdet som husadvokat i et departement. Der vil ligeledes være oplæg om arbejdet med internationale klimaforhandlinger.

Efter oplæggene vil der være mulighed for at networke med jurister og jurastuderende fra de to ministerier. Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet og Miljøministeriet vil ligeledes byde på en bid mad efterfølgende.

PROGAM

  • 17.30-17.40: Velkomst ved miljøministeren Lea Wermelin og klimaministeren Dan Jørgesen
  • 17.40-17.55: Jurist i et politisk miljø ved retschef Paolo Perotti (MIM) og ledende ministersekretær Sille Juhl Prang (MIM)
  • 17.55-18.10: Arbejdet med internationale klimaforhandlinger ved Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.
  • 18.10-18.25: Arbejdet som husadvokat og lovsnedkeri i et departement ved teamleder Christian Østrup (Miljøministeriet) og chefjurist Nanna Alberti (Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet)
  • 18.25-19.00: Mad og networking med ministeriernes jurastuderende samt oplægsholdere (ministrene deltager ikke)

Afbud og andre henvendelser bedes rettes til Julie (kirsten@jdku.dk)

Vi glæder se til at møde dig!
Mvh Juridisk Diskussionsklub