Kan være et billede af tekst, der siger "PLESNER NIELSEN NORAGER FORSVARSMINISTERIET 1903 ۸ Weitemeyer JURIDISK Moalem DISKUSSIONSKLUB IUNO JUSTITSM USTITSMINISTERIET Skatteministeriet Karrieredag 2023 Gorrissen Federspiel april KROMANN REUMERT DO Dansk kIndustri MAZANTI- ANDERSEN Bird Bird LUNDGRENS Norrbom Vinding Udlaendinge-og Integrationsministeriet Poul Schmith KAMMERADVOKATEN Bech-Bruun ÛRRD LASSEN DLAPIPER PIPER DLA HORTEN EY ACCURA IMPLEMENT CONSULTING GROUP_ BRUUN&HJEJLE JON PALLE BUHL"
Kære skønne jura-studerende,
Nu er det endnu engang blevet tid til at afholde Karrieredag! Juridisk Diskussionsklub inviterer jer alle til en alletiders dag i Atriet den 11. april 2023 fra kl. 12:00-15:00.
Formålet med Karrieredagen er at give de studerende et indblik i de mange forskellige muligheder, som juraen kan føre til i det fremtidige arbejdsliv. Kom og få en spændende snak med vores repræsentanter fra diverse virksomheder, organisationer, ministerier m.v., som er der for at fortælle vidt og bredt om deres arbejdsliv, og for at svare på de spørgsmål, der end måtte være.
Juridisk Diskussionsklub kommer til at være til stede hele dagen, hvor vi vil stå ved vores egen stand nede i Atriet. Vi er til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål, så vær endelig ikke bleg for at hive fat i os!
De besøgende i år:
Dansk industri
Moalem Weitermeyer
Lundgrens
Bech Bruun
Norrbom Vinding
Accura
Horten
Kroman Reumert
Mazanti-Andersen
Skatteministeriet
Lassen Ricard
Nielsen Nørager
Poul Schmidt
Gorrissen Federspiel
Justitsministeriet
IUNO
Plesner
DLA piper
Beskæftigelsesministeriet
Bird & Bird
Bruun & Hjejle
Udlændinge- og integrationsministeriet
Jon Palle Buhl
EY
Implement Consulting Group
Forsvarsministeriet
PhD skolen
Tid og sted: Atriet: Stueetagen på Søndre Campus (KUA), Islands Brygge, kl. 12:00-15:00.
Vi håber på at få en fantastisk dejlig dag igen i år, som I forhåbentlig vil være med til at skabe sammen med vores mange skønne gæster.
Med venlig hilsen
Juridisk Diskussionsklub