JD under Studiestart

VELKOMMEN TIL JURASTUDIET

Juridisk Diskussionsklub (JD) er en forening for jurastuderende, og den største studenterforening på jurastudiet med omkring 3500 medlemmer. Vi sørger for, at du får de nødvendige faglige og sociale inputs i hele din tid på jurastudiet gennem arrangementer af både social og faglig karakter.

Udover flere forskellige faglige arrangementer hvert semester, står Juridisk Diskussionsklub endvidere for en lang række sociale arrangementer, og er derfor også en del af studiestarten for de nye studerende.

Husk du altid er mere end velkommen til at hive fat i JD’s bestyrelsesmedlemmer, hvis du har spørgsmål. Herudover tager vi altid meget gerne imod forslag og idéer, samt ris og ros. Onsdag i introugen vil vi også være at træffe til “Mød organisationerne” messen.

Vi ønsker jer alle en rigtig god og sjov studiestart.

 

INTROBAR TIL INTROFESTIVALEN

Onsdag i introugen kl. 17:00 åbner Juridisk Diskussionsklub i samarbejde med studiets resterende organisationer døren til en festligt aften med fejring af introfestivalen. Så har du lyst til nyde en hyggelig aften i selskab med dine nye medstuderende så sving forbi JD’s hjørne og væd ganen med noget koldt og forfriskende.

Lyder dette arrangement som noget for dig, så glæd dig over, at vi i Juridisk Diskussionsklub gør en dyd ud af den sociale aktivitet på studiet. Du kan allerede nu se frem til Juridisk Diskussionsklubs famøse Jurabar, der sætter rammerne for mange fantastiske aftener i løbet af semesteret.

Vi glæder os til at se dig!

 

INTROFEST

Som afslutning på introugen om fredagen afholder JD introfesten udelukkende for de nye studerende, og deres tutorer på et større venue i byen, som Store Vega i tidsrummet 21:30-04:00.  Udover introfesten afholder JD 2 fester hvert semester, herunder bl.a. den traditionsrige årsfest.

Som medlem af JD får du billetterne til halv pris, og kontingentet er allerede tjent ind, hvis du kommer til 5 fester i løbet af hele din studietid.

 

INDMELDING I JD

Du melder dig ind i JD igennem formularen her på sitet. Kontingentet udgør kr. 250 inkl. moms, og dækker hele din studietid på Det Juridiske Fakultet.