Juridisk Diskussionsklub byder velkommen til Implement Consulting Group fra d. 1/1 2023!


Fra 1. januar 2023 bliver Implement Consulting Group nyt støttemedlem for Juridisk Diskussionsklub.

Implement Consulting Group er en skandinavisk konsulentvirksomhed med mere end 1000 medarbejdere og kontorer i både Europa og USA. Juristerne hos Implement arbejder med alt fra Power-to-X og grøn omstilling til beskyttelse af privatlivet, komplekse investeringer og strategi.

Du kan læse mere om Implement og deres arbejde her: https://implementconsultinggroup.com/

 

Du kan allerede nu få en forsmag på arbejdet som konsulent med juridisk baggrund, når Implement i dag, torsdag d. 3. november, afholder arrangement for nysgerrige studerende – på tværs af uddannelser.

Her kan du høre om hverdagen for konsulenter i Implement og høre om erfaringer fra projektarbejde. I løbet af aftenen vil du lære Implement bedre at kende og få et indblik i virksomhedens særlige kultur. Du vil desuden høre, hvordan rejsen kan se ud fra student til management konsulent.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og netværke med konsulenter med juridisk baggrund.

Se mere og tilmeld dig eventet her: https://implementconsultinggroup.com/event/you-and-implement/

 

Vi glæder os til samarbejdet – og til desuden at afholde arrangementer i samarbejde med Implementere Consulting Group til foråret!

Del denne artikel