Student Volunteers

Vil du være med til at gøre en forskel?
Juridisk Diskussionsklub og Plesner har et samarbejde med fokus på Pro Bono-arbejde for danske hjælpeorganisationer. Ved at yde gratis juridisk rådgivning frigives midler, der således kan bruges til de arbejdsopgaver, hjælpeorganisationen varetager.
Deltagelse i projektet medfører, at du bruger dine juridiske færdigheder, og samtidig er du med til at støtte et godt formål.
Rådgivningen varetages af en advokat fra Plesner i samarbejde med en eller flere studerende.

Som Student Volunteer bruger du din juridiske viden til at støtte hjælpeorganisationerne, og du styrker dine kompetencer med praktisk erhvervserfaring fra et af Danmarks førende advokatkontorer.

Du skal kunne afsætte 30 timer fordelt på seks måneder til arbejdet. Arbejdstiden bliver planlagt i samarbejde med den advokat, der varetager den opgave, du bliver tilknyttet, og vi sørger naturligvis for at tage hensyn til dit studie og eventuelle eksamener.

For at sikre den bedst mulige sammensætning af studerende og relevante arbejdsopgaver, bedes du fremsende dit karakterbevis sammen med din motiverede ansøgning.

Da Student Volunteers er et pro bono-projekt for fagligt engagerede ildsjæle, er det din motiverede ansøgning, der er altafgørende for dine optagelsesmuligheder, mens karakterbeviset blot bekræfter, hvilke fag du har bestået.

Det er et krav, at du har bestået 1. årsprøve.
Næste ansøgningsrunde forventes at foreligge i sommeren 2017 – spørgsmål rettes til christian@jdku.dk
Du kan læse meget mere om Student Volunteers her.

download         Plesner-RGB-High-640x58

Kommende begivenheder

aug 10

JD’s USA-tur 2018

10 august - 24 august
Forsidebanner
aug 13

M&A Case Competition

13 august, kl. 08:00 - 17 august, kl. 20:00

ANNONCE