Regnskabskonferencen

Juridisk Diskussionsklub, PwC og Plesner har indgået et samarbejde som danner rammerne om et lærerigt og spændende koncept – Regnskabskonferencen.
Regnskabskonferencen er for den ambitiøse jurastuderende, som ønsker at deltage i et to dages arrangement, der har til formål at styrke deltagernes kendskab til de mest grundlæggende regnskabsmæssige begreber, som deltagerne kan stifte bekendtskab med i jobbet som student eller som nyuddannet jurist i et revisions- eller advokatfirma eller i juridisk afdeling i en privat erhvervsvirksomhed.

Der vil på konferencen tages udgangspunkt i hvilke regnskabsmæssige elementer, der er vigtige indenfor de mest almindelige business services, herunder selskabs-, skatte- og kapitalmarkedsret samt rådgivning om bank og finans.

De to fulde dage består af tre forskellige elementer: undervisning fra interessante oplægsholdere, gruppearbejde med emnebaserede cases og efterfølgende kort fremlæggelse. Deltagerne bliver altså inddraget, og er derved sikret at få et fagligt udbytte fra Regnskabskonferencen.
Da det er væsentligt, at Regnskabskonferencen har fagligheden i højsædet, udvælger vi 30 deltagere, som vil optage pladserne på Regnskabskonferencen i 2022. Hele arrangementet afsluttes med drinks og middag, hvor deltagerne får mulighed for at udvide deres netværk.

Ansøgningsprocedure:
– Adgangskrav: Du skal være medlem af JD.
– Du skal skrive en motiveret ansøgning på 5-8 linjer.
– Du skal angive: Navn, alder og semester.
– Link til adgangsgivende spørgeskema: Regnskabskonference 2022

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.