Regnskabskonferencen

Juridisk Diskussionsklub, PwC og Plesner indgik i 2014 et samarbejde, som fortsat danner rammerne om et lærerigt og spændende koncept – Regnskabskonferencen.

Regnskabskonferencen er for den ambitiøse jurastuderende, som ønsker at deltage i et to-dages arrangement, der har til formål at styrke deltagernes kendskab til de mest grundlæggende regnskabsmæssige begreber, som deltagerne kan stifte bekendtskab med i jobbet som student eller som nyuddannet jurist i et revisions- eller advokatfirma eller i juridisk afdeling i en privat erhvervsvirksomhed. Et basalt kendskab til regnskaber, deres opbygning og virke er generelt et godt værktøj inden for mange juridiske områder.

Der vil på konferencen tages udgangspunkt i, hvilke regnskabsmæssige elementer der er vigtige indenfor de mest almindelige business services, herunder M&A-, skatte-, moms- og konkursrådgivning samt rådgivning om bank og finans.

De to fulde dage består af forskellige elementer: undervisning fra interessante oplægsholdere, gruppearbejde med emnebaserede cases og efterfølgende gennemgang samt drøftelser i plenum. Deltagerne bliver altså inddraget, og er derved sikret at få et fagligt udbytte fra Regnskabskonferencen.
Da det er væsentligt, at Regnskabskonferencen har fagligheden i højsædet, udvælges 30 deltagere, som vil optage pladserne på Regnskabskonferencen i 2018. Hele arrangementet afsluttes med drinks og middag, hvor deltagerne får mulighed for at udvide deres netværk.

Regnskabskonferencen afholdes d. 18. og 19. oktober 2018.

Ansøgningsprocedure:

– Adgangskrav: Du skal have bestået 4. semester, og du skal være medlem af JD.
– Du skal skrive en motiveret ansøgning på 10-12 linjer (denne ansøgning danner grundlaget for udvælgelse).
– Du skal angive: Navn, alder og semester
– Du skal sende din ansøgning til regnskabskonference@jdku.dk
– Tilmeldingsperiode er endnu ikke fastlagt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Kommende begivenheder

tors 20

JD Case i Obligationsret

20 december, kl. 10:00 - 14:00
jan 07

JD Case i EU-ret

7 januar, 2019, kl. 08:00 - 17:00
jan 10

JD Case i Selskaber og kapitalmarked

10 januar, 2019, kl. 09:00 - 12:00
jan 25

Skitur

25 januar, 2019, kl. 08:00 - 3 februar, 2019, kl. 17:00

ANNONCE