Om Juridisk Diskussionsklub

Juridisk Diskussionsklub (JD) er en apolitisk forening for jurastuderende ved Københavns Universitet, stiftet i 1903 af bl.a. senere statsminister Buhl. JD’s formål er at skabe et inspirerende studiemiljø på jurastudiet gennem afholdelse af en række faglige såvel som sociale arrangementer, samt varetagelse af samarbejdet med vore søsterforeninger i Norden.

Blandt de faglige arrangementer afholder foreningen hvert år en Karrieredag, hvor de studerende har mulighed for at møde kommende potentielle arbejdsgivere og få en uforpligtende snak. Derudover byder Karrieredagen på spændende workshops, hvor man kan få indblik i forskellige karriereveje.

Foreningen arrangerer en lang række studiebesøg til advokatkontorer, ministerier, domstole og andre institutioner og erhvervsvirksomheder, der har relevans for de jurastuderende i relation til det fremtidige jobvalg og virke.

Juridisk Diskussionsklub står endvidere for en lang række sociale arrangementer, herunder blandt andet studiets Jurabar, fester, herunder den tradionsrige Årsfest, Karnov Bingo og meget andet.

Foreningen arrangerer desuden hvert år en studietur og en skitur.

Juridisk Diskussionsklubs kontor har åbent mandag, onsdag og fredag fra kl. 11.30-13.00. Kontoret ligger på 1. sal på Søndre Campus, Karens Blixens Plads 16.

INDMELDING

Kontingentet kan betales online eller ved henvendelse på Juridisk Diskussionsklubs kontor på 1. sal på Søndre Campus. Kontingentet udgør kr. 250 inkl. moms, og dækker hele din studietid på Det Juridiske Fakultet.

ANNONCE

FACEBOOK

Så er det sidste chance for at nå at købe billet til aftenens fest, hvor TopGunn kommer og spiller!

Billetsalget er for sidste gang åbent fra 11.30-13.00 for toppen af den store trappe i atriet.

Der kan betales med både kontanter og MobilePay, ligesom der vil være mulighed for at melde sig ind i JD, hvis man gerne vil spare 50%.

Vi glæder os til at se jer!

Mvh.
JD
... See MoreSee Less

Semesterstartsfest - Pumpehuset - TopGunn

september 22, 2017, 10:00pm - september 23, 2017, 4:00am

TOPGUNN TIL SEMESTERSTARTSFEST.
Vi kan nu løfte sløret for, at TopGunn spiller til fredagens semesterstartsfest.

Vi glæder os derfor til at se både jer og Topgunn til en dans og en drink på Pumpehuset på fredag.

Med venlig hilsen
JD
... See MoreSee Less

Så er det ved at være sidste chance for at kunne ansøge til Regnskabskonferencen 2017.

Ansøgningsfristen er i aften, kl. 23.59.

Regnskabskonferencen er et selskabs- og skatteretligt arrangement over to dage, som afholdes i samarbejde med PwC og Plesner. På konferencen vil der blive gået i dybden med regnskabslæren, og arrangementet er derfor særlig relevant for de selskabsretlige fag og skatteret.

Du kan læse meget mere på:
JD's Regnskabskonference 2017

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Med venlig hilsen
JD
... See MoreSee Less

JD's Regnskabskonference 2017

oktober 19, 2017, 9:00am - oktober 20, 2017, 9:00pm

FIND OS