Om Juridisk Diskussionsklub

Juridisk Diskussionsklub (JD) er en apolitisk forening for jurastuderende ved Københavns Universitet, stiftet i 1903 af bl.a. senere statsminister Buhl. JD’s formål er at skabe et inspirerende studiemiljø på jurastudiet gennem afholdelse af en række faglige såvel som sociale arrangementer, samt varetagelse af samarbejdet med vore søsterforeninger i Norden.

Blandt de faglige arrangementer afholder foreningen hvert år en Karrieredag, hvor de studerende har mulighed for at møde kommende potentielle arbejdsgivere og få en uforpligtende snak. Derudover byder Karrieredagen på spændende workshops, hvor man kan få indblik i forskellige karriereveje.

Foreningen arrangerer en lang række studiebesøg til advokatkontorer, ministerier, domstole og andre institutioner og erhvervsvirksomheder, der har relevans for de jurastuderende i relation til det fremtidige jobvalg og virke.

Juridisk Diskussionsklub står endvidere for en lang række sociale arrangementer, herunder blandt andet studiets Jurabar, fester, herunder den tradionsrige Årsfest, Karnov Bingo og meget andet.

Foreningen arrangerer desuden hvert år en studietur og en skitur.

Juridisk Diskussionsklubs kontor har åbent mandag, onsdag og fredag fra kl. 11.30-13.00. Kontoret ligger på 1. sal på Søndre Campus, Karens Blixens Plads 16.

INDMELDING

Kontingentet kan betales online eller ved henvendelse på Juridisk Diskussionsklubs kontor på 1. sal på Søndre Campus. Kontingentet udgør kr. 250 inkl. moms, og dækker hele din studietid på Det Juridiske Fakultet.

ANNONCE

FACEBOOK

Juridisk Diskussionsklub har delt sin begivenhed. ... See MoreSee Less

JD Cases - Efteråret 2017

december 1, 2017, 5:00pm - december 14, 2017, 8:00pm

JD's Jurabar!

Det er snart eksamenstid, men dette er selvfølgelig ikke ensbetydende med at hvert minut af døgnet skal tilbringes med læsning!

Inden læsesalene, culpøse mængder af kaffe og pensumgennemgang fylder din hverdag, skal der festes igennem til Jurabar den 1. december 2017. I kan se frem til en hyggelig eftermiddag og festlig aften med en masse dans sammen jeres fantastiske medstuderende.

QUIZ!
Er du altid først i mål, når det går ned til et spil Bezzerwizzer? Der kan tilmeldes hold fra 1 til max 4 deltagere. Der er en lækker præmie til vinderne. Derudover vil der være bonusrunder med mulighed for at vinde drikkevarer. Der er tale om en hyggelig quiz med diverse spørgsmål om alt fra aktuelle nyheder til popkultur, geografi, mad og andet. Quizzen starter 16:30 og forventes afsluttet kl. 18:00.

Tilmelding kan ske på peter@jdku.dk. Husk at skrive holdnavn, samt jeres navne!

Vær opmærksom på, at der til denne Jurabar vil være:

★ QUIZ: Tilmeld et hold og vær med når det starter kl. 16:30! Send en mail til peter@jdku.dk

★ Happy Hour på øl fra 16-17. To grønne Tuborg for 10 kr.

★ HR: Medbring kontanter (vi modtager ikke kort eller mobilepay)

★U: Der vil være mulighed for at benytte mobilepay udelukkende til køb af klippekort 100 kr. (1 ''klip’’ = 10 kr.)

♬ Der vil blive tændt op for dansegulvet af DJ Leander, som vil slynge beat efter beat ud af ærmerne aftenen lang, så vær parat på at byde din ven/veninde op til lidt lækker dans eller to! ♬

OBS! Der kan til denne Jurabar medbringes én gæst pr. studiekort. Studiekortet skal blot fremvises ved døren. Man skal dog fortsat være opmærksom på at der er begrænset plads, så sørg for at komme tidligt!

Mvh. Juridisk Diskussionsklub
... See MoreSee Less

JD's Jurabar - Quizaften!

december 1, 2017, 4:00pm - december 2, 2017, 1:00am

Så er der ikke længe til, at JD sætter rammen for en fantastisk aften!

Husk, at du kan tage en ven med pr. studiekort!

Vi glæder os til at se jer alle!

Mvh JD
... See MoreSee Less

JD's Jurabar

november 17, 2017, 4:00pm - november 18, 2017, 1:00am

FIND OS