Om Juridisk Diskussionsklub

Juridisk Diskussionsklub (JD) er en apolitisk forening for jurastuderende ved Københavns Universitet, stiftet i 1903 af bl.a. senere statsminister Buhl. JD’s formål er at skabe et inspirerende studiemiljø på jurastudiet gennem afholdelse af en række faglige såvel som sociale arrangementer, samt varetagelse af samarbejdet med vore søsterforeninger i Norden.

Blandt de faglige arrangementer afholder foreningen hvert år en Karrieredag, hvor de studerende har mulighed for at møde kommende potentielle arbejdsgivere og få en uforpligtende snak. Derudover byder Karrieredagen på spændende workshops, hvor man kan få indblik i forskellige karriereveje.

Foreningen arrangerer en lang række studiebesøg til advokatkontorer, ministerier, domstole og andre institutioner og erhvervsvirksomheder, der har relevans for de jurastuderende i relation til det fremtidige jobvalg og virke.

Juridisk Diskussionsklub står endvidere for en lang række sociale arrangementer, herunder blandt andet studiets Jurabar, fester, herunder den tradionsrige Årsfest, Karnov Bingo og meget andet.

Foreningen arrangerer desuden hvert år en studietur og en skitur.

Juridisk Diskussionsklubs kontor har åbent mandag, onsdag og fredag fra kl. 11.30-13.00. Kontoret ligger på 1. sal på Søndre Campus, Karens Blixens Plads 16.

INDMELDING

Kontingentet kan betales online eller ved henvendelse på Juridisk Diskussionsklubs kontor på 1. sal på Søndre Campus. Kontingentet udgør kr. 250 inkl. moms, og dækker hele din studietid på Det Juridiske Fakultet.

ANNONCE

FACEBOOK

SIKKERHED I CYBERSPACE

Kom til studiebesøg hos Kromann Reumert den 5. marts 2018, når Juridisk Diskussionsklub sammen med Kromann Reumert inviterer til en aften i cybersikkerhedens navn.

Cybersikkerhed og cybercrime bliver en stadig større del af vores hverdag og derfor også et nyt, vigtigt rådgivningsområde for jurister. Kom og hør advokatfuldmægtig Amalie Paludan fortælle om de forskellige typer af angreb og hvilke juridiske problemstillinger, der er knyttet hertil.

Arrangmentet afsluttes med middag.

Mvh JD
... See MoreSee Less

Sikkerhed i cyberspace - JD's studiebesøg hos Kromann Reumert

marts 5, 2018, 5:00pm - marts 5, 2018, 6:30pm

Efter en fantastisk start på jurabarer i år 2018, er vi fra JD's side snart klar med endnu en af slagsen.

Den 2. marts inviterer vi nemlig på ny til bal i kantinen på Søndre Campus, og der vil denne gang være mulighed for at medbringe én ven pr. studiekort.
Skynd jer derfor at sætte kryds i kalenderen, og husk at komme tidlligt.

Husk desuden, at der er mulighed for at købe billetter til semesterstartsfesten alle hverdage i denne uge fra 11.30-13.00.

Mvh.
JD
... See MoreSee Less

JD's Jurabar!

marts 2, 2018, 4:00pm - marts 3, 2018, 1:00am

Så har vi ramt en ny uge, og vi nærmer os den store dag på fredag, wuhu!

Vi sælger derfor igen billetter i dag her fra kl. 11.30-13.00 på toppen af trappen i atriet. Der kan betales med kontant eller mobilepay, og der er ligeledes mulighed for at blive meldt ind i JD, såfremt man ikke er det endnu.

Vi håber, at I kigger forbi!

Mvh
JD
... See MoreSee Less

JD's Semesterstartsfest - Lille Vega

februar 23, 2018, 10:00pm - februar 24, 2018, 4:00am

I fredags blev årets første jurabar afholdt. JD takker for en vellykket aften med en masse glade mennesker. Alle billederne kan nu ses på: jdku.dk/gallery/aarets-foerste-jurabar/

På fredag den 23. går det løs igen, når vi holder semesterstartsfest i Lille Vega. Du kan stadig nå at købe din billet, som vi sælger i Atriet hver dag kl. 11.30-13.00 helt frem til på fredag. Vi glæder os til at se dig!

Link til event: JD's Semesterstartsfest - Lille Vega
... See MoreSee Less

FIND OS