Case Competition

Juridisk Diskussionsklub afholder i samarbejde med Kromann Reumert M&A Case Competition.

Vi har sammensat et intensivt program for at give dig et realistisk billede af et rigtigt M&A-forløb. Forløbet varer fra mandag til fredag i uge 35 og inkluderer blandt andet:

  • To hele dages undervisning (mandag-tirsdag) med oplægsholdere fra Kromann Reumert og eksterne oplægsholdere, herunder inden for Corporate Finance og en in house M&A-advokat.
  • En 24-timers case (onsdag-torsdag) med vejledning.
  • En finaledag (fredag) med præsentation af case-løsninger.
  • Kåring af vinderholdet og en afsluttende closing dinner.

Undervisningen vil omfatte alle dele af M&A-forløbet og klæde dig på til løsning af casen. Deltagelse forudsætter derfor ikke forudgående kendskab til M&A, men blot en interesse for M&A samt et ønske om at lære noget nyt og bidrage aktivt.

Det er vigtigt for os, at du ikke alene får et fagligt udbytte af forløbet. Programmet vil derfor indeholde flere sociale arrangementer og rig mulighed for at netværke og lære de andre deltagere samt fuldmægtige, erfarne advokater og partnere fra Kromann Reumert at kende.

Dommerpanelet består af nogle af branchens allerdygtigste M&A-advokater og vil inkludere både partnere og erfarne advokater fra Kromann Reumert.

 

3 HURTIGE OM, HVAD DU FÅR UD AF AT DELTAGE I M&A CASE COMPETITION

  • Du får faglig viden, som du ikke kan læse dig til i studiebøger eller opnå fra valgfag på universitetet.
  • Du får en unik indsigt i M&A-specialet fra nogle af branchens skarpeste samt mulighed for at afprøve både teoretiske og praktiske værktøjer i forbindelse med casen.
  • Du får muligheden for at opbygge et fagligt netværk blandt andre studerende med interesse for M&A og partnere og ansatte i Kromann Reumert.

Deltagere i M&A Case Competition vil få udleveret et deltagerbevis og mulighed for at skrive deltagelse på CV’et. Derudover vil den bedste løsning på M&A-casen blive kåret på finaledagen, og deltagerne på vinderholdet vil få overrakt en præmie.

Har du nogle spørgsmål til årets Case Competition, er du velkommen til at rette henvendelse til Albert Madsen (Albert@jdku.dk)