Onsdagsposten 130219

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Solen har valgt at vise sig fra en mere gavmild side end i sidste uge, og de seneste dage har budt på en anelse flere solstråler, end hvad sidste uges vejr lod os turde håbe på. Man skal dog ikke lade sig snyde af lidt blå himmel for det klassiske februar-vejr ligger stadig og lurer, men nu har vi fået en smagsprøve på lysere tider, så mon ikke vi snart går dem i møde.

I denne uge er det uge 7, og flere af os går derfor måske og skeler en smule indebrændt til dem, der er så privilegerede at have ferie. Sådan forholder livet som jurastuderende sig imidlertid ikke – kun for de rebelske af os. Jeg tror derfor, at jeg taler på de flestes vegne, når jeg siger, at vi så småt er ved at være tilbage i de gamle rutiner, hvor KUA er hjem og filterkaffe en nødvendighed. Med disse ord springer vi videre til ugens juridiske nyheder, som byder på alt fra Donald Trump til nye afsløringer om den mand, der stod bag terrorangrebet i København, som i morgen fandt sted for præcis fire år siden.

Derudover byder ugens nyheder på domsfældelse af kvinden, der nu er kendt skyldig i at tappe blod fra sin søn, retssagen om opløsning af LTF, der begyndte i onsdags og konkurrencerådet, der nu tager den interne konkurrence i advokatbranchen under dets radar. I skal naturligvis heller ikke snydes for seneste nyt i Falck-skandalen eller for den royale uro, der er opstået i Thailand som følge af, at en af landets prinsesser i fredags annoncerede sit kandidatur ved landets parlamentsvalg i næste måned.

God onsdag og god læselyst til jer alle!


 


 


 


 


 


 


 


 

 

 

Del denne artikel