030719

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Denne uge står i festivalens, øllens og orange-scenes tegn, og vi har derfor fuld forståelse for, at enkelte (læs: mange) af jer i denne uge negligerer ugens juridiske nyheder en smule. De af jer, der på trods af en ”lidt” alkohol i blodet, alligevel har lyst til at tage prisen som campens bedst opdaterede skal dog ikke snydes for seneste nyt fra både ind- og udland.

I sidste uge bragte vi nyheden om, at Mette Frederiksen er Danmarks nye statsminister, og i denne uge bringer vi nyheden om, at hun har fået sit ministerhold på plads. Lær dem alle at kende her i Onsdagsposten!

Vender vi blikket mod det store udland er der bl.a. nyt fra Donald Trump. Den amerikanske præsident gjorde sig nemlig endnu en gang bemærket, da han i søndags spadserede med Kim Jong-un ind i Nordkorea. Ifølge forskere er Donald Trumps besøg i Nordkorea overraskende, og formentlig et forsøg på at sparke ny energi ind i et ellers fastlåst forhandlingsforløb om en atomaftale.

Donald Trump er dog ikke den eneste fra sin familie, der har gjort sig bemærket i denne uge. Også Ivanka Trump har været på alles læber efter hun deltog i G20-topmødet i Japan. Den amerikanske præsidentdatter- og rådgiver har fået massiv kritik for at sætte sig selv i centrum, og en video af hende, der forsøger at mænge sig med verdens ledere, er gået viralt. Link til den yders omtalte video finder du naturligvis nedenfor.

God onsdag og god festival!









 

 

Del denne artikel