Viltoft overrækker specialepris

Viltoft overrækker prestigefyldt specialepris!

Siden 2020 har advokatfirmaet Viltoft årligt uddelt en særlig og prestigefyldt specialepris. På den måde har Viltoft givet jurastuderende mulighed for at vinde, få anerkendelse og sparring – der følger endda en pengepræmie til vinderen.

Navngivet efter to af Viltofts tidligere partnere, gives specialeprisen, Lykke Hansen & Gjedde-Nielsen Prisen, til den eller de studerende, der har skrevet det bedste kandidatspeciale inden for et af Viltofts primære fagområder; entreprise-, udbuds- og voldgiftsret.

Inden specialer fra 2023 skal vurderes og udvælges, så bør vinderen af Viltofts specialepris 2022 nævnes. Lykke Hansen & Gjedde-Nielsen Prisen blev i 2022 givet til Sophie Heymann Lassen for sit speciale ”Fortolkningen og gyldigheden af knock-for-knock klausuler under dansk ret”. Stud.Jur. havde selvfølgelig en reporter til stede da Sophie Heymann Lassen fik overrakt prisen i Viltofts kontorer på Gothersgade i København i marts måned.

Ved ankomsten på Gothersgade stod det klart, at der er tale om festdag når specialeprisen skal uddeles, hvorfor champagnen allerede stod klar til de pænt påklædte gæster. Inden da skulle prisen overrækkes, og Sophie Heymann Lassen holdt oplæg og delte ud fra sit speciale. Reporteren her måtte hurtigt erkende, at for at forstå de finere nuancer i Sophie Heymann Lassens specialeafhandling, var en større juridisk forudsætning end dén en 2. semester-jurastuderende besad påkrævet.

Jeg fulgte med så godt jeg nu kunne, og bed mærke i én særlig ting. Efter Sophie Heymann Lassens oplæg gav forfatterne til prisen sin begrundelse for overrækkelsen, men bidrog med andet end bare ubetinget ros. Med på vejen fik Sophie Heymann Lassen nemlig feedback og input til forbedringer fra nogle af de mest erfarne eksperter på området. På den måde bidrager Viltoft i forlængelse af specialeprisen med deres ekspertise, og giver altså vinderen mere end bare en blåstempling.

Og så blev champagnen åbnet. Og festen bevægede sig fra gennemgangen i konferencelokalet til foyeren, hvor gæsterne fandt snacks og snakkede med hinanden om det de lige havde hørt. I mængden af folk der ville snakke med vinderen af specialeprisen, var der også mulighed for, at jeg kunne spørge Sophie Heymann Lassen om hendes oplevelse, og om hvorfor hun indsendte sit speciale til Viltoft i første omgang.

Sophie Heymann Lassen fortalte, at hun ikke troede, at hun ville vinde prisen, da hun indsendte sit speciale. Hun havde dog en god idé om kvaliteten af hendes speciale, for hun modtog et 12-tal for det, og tænkte derfor, at hun lige så godt kunne indsende specialet til Viltoft – det værste der kunne ske ved dét, var at hun ikke modtog prisen. Hun opfordrer andre studerende til at gøre det samme. Sophie Heymann Lassen har i forbindelse med specialeprisen fået muligheden for at fortælle mere om specialet hun er stolt af. Dertil kommer feedback fra nogle af de dygtigste fagfolk på området, samt at få anerkendelse for at gøre en ekstra indsats.

 

Viltoft uddeler Lykke Hansen & Gjedde-Nielsen Prisen igen i 2023. Til alle dem der har arbejdet hårdt og stolte af deres af deres specialeafhandling, skal der herfra lyde en opfordring; indsend dit speciale indenfor entreprise-, udbuds- eller voldgiftsret til Viltoft, og kom i betragtning til Lykke Hansen & Gjedde-Nielsen Prisen 2023.

Læs meget mere om specialeprisen på Viltofts hjemmeside: https://viltoft.dk/specialepris/

Del denne artikel