Onsdagsposten 060416

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

 

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 6. april 2016

Den forgangne uge har budt på snyd, snyd og atter snyd.

Om det lykkedes dig at undgå at falde i med begge ben eller ej, da du hørte om Danske Banks nye dating app, hvor man kunne møde folk med samme økonomiske interesser som en selv, eller da du læste, at Kim og Kanye skulle skilles, må det siges, at være passende, at vi i samme uge blev bekendte med, hvad der formentlig kan betegnes som historiens hidtil største datalæk.

Vi har hørt om Marius Andersen og hans avocadogrønne badeværelse, vi har hørt om Peter Brixtofte og sponsorsagen, men nu har vi også hørt om Nordea og Panama Papers.

Hvad der lyder som en virkelig god krimi, er såmænd bare den virkelige historie om 11,5 million dokumenter, der i udgangen af sidste uge er blevet lækket fra advokatfirmaet Mossack Fonseca og har afsløret adskillige rigmænds temmelig usympatiske bestræbelser på at undgå at betale skat.

Selv om det måske ikke kan overraske, at Putin er blandt de udhængte, vækker det opsigt, at fodboldhelten Lionel Messi og Danmarks næststørste bank Nordea ej heller har rent mel i posen.

Ak ja, mens hele verdens rigmænd forhåbentlig render rundt med en rigtig dårlig smag i munden, må al praise gå til vores alle sammens Yeezy, der i fredags endelig forbarmede sig og offentliggjorde sit syvende album “The Life of Pablo” på Spotify. Og det endda på dagen for aprilsnar. Hurra for Pablo og hurra for, at der måske stadig et sted derude findes enkelte verdensmænd, der ikke lever op til alle de fordomme, man sidder tilbage med lige for tiden.

Og nu til ugens juridiske nyheder. God fornøjelse!


Bliv klogere på og mere forarget over Panama Papers.

 

pp


 

Godt nyt til alle, der blev ramt af flystrejke i Påsken.

 

fly erstatning


Hotels.com er mere mystisk, end man lige skulle tro. 

hotelscom


Det er vist ikke det letteste i verden at være guvernør i Georgia.

gud er løs


Måske ville det være lettere bare at undvære et TV?

licens


Mere snyd! Det er vist ikke noget under, at det er noget nær umuligt at få fingrene i en andelsbolig i København.

andelsbolig snyd


Så længe man ikke sidder varetægtsfængslet i Colombo, er der meget at være glad for.

 

heroin


Er prostitution problemet eller løsningen?

 

prostitution 2


Den nationalkonservative regering i Polen vil indføre abortforbud. Nu siger befolkningen stop.

 

abortforbud Polen


Sidst men ikke mindst en ikke-juridisk nyhed, der på trods heraf stadig er guld værd. Husk, at der er andet i livet end 12-taller 😉

 

taller


Del denne artikel