Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

JD’s Jurabar

6 april, 2018, kl. 16:00

Se mere her!

“Nu’ det jul igen. Og nu’ det jul igen. Og julen varer lige til påske.”
Ak ja, trodser man det danske forårsvejr i vinterforklædning, må man blot erkende, at den velkendte juleremse taler sandhedens ord. Til trods for, at der endnu synes lang vej til hedebølge og stranddage i flæng, er det i forårets åbning dog blevet til små øjeblikke af solstrejf. Og endnu et venter os d. 6 april.

Det er nemlig atter blevet tid til JD’s Jurabar, hvor du allerede fra 16.00 gør klogt i at have følehornene (kaninørerne) ude. Der vil traditionen tro blive afholdt Flügel-påskeægsjagt i kantinen, hvor du og dine studiekammerater vil få mulighed for at svælge jer i de guddommelige safter.

Kantinen er som altid varm fra 16.00 af, men om I ligefrem modtages med jubelråb og viftende palmeblade i kantinen på Søndre Campus, som Jesus Kristus gjorde i Jerusalem, må tiden vise. Imidlertid kan vi garantere, at barens disciple vil stå jer bi, og sørge for jeres (kolde) fornødenheder.

Så find æslet fra din studiegruppe, giddy up, og rid med dine andre vise medstuderende mod ledestjernen til den ydmyge stald i Bethlehem (læs: Søndre Campus)

Vi glæder os til at se jer!

★ Happy Hour på øl fra 16-17. To grønne Tuborg for 10 kr.

★ HR: Medbring kontanter (vi modtager ikke kort eller mobilepay)

★U: Der vil være mulighed for at benytte mobilepay udelukkende til køb af klippekort 100 kr. (Klippekort indebærer 10 øl)

★ Flügel-påskejagt fra kl. 16. Der vil blive gemt Flügel rundt omkring i kantinen, så tag en ven under armen og find så mange I kan.

♬ DJ: Der vil blive tændt op for dansegulvet af Jacob Larsen, som på fornemmeste vis vil sørge for, at du får rystet fars snaps og karrysilden fra påskegildet ud af systemet (ikke bogstaveligt talt, tak!) ♬

OBS! Der kan til denne Jurabar medbringes én gæst pr. studiekort INDTIL kl. 20.00. Studiekortet skal blot fremvises ved døren.
Vær gerne opmærksom på den den begrænsede plads, og sørg for at komme tidligt!

Mvh. Juridisk Diskussionsklub

Tjek www.jdku.dk for yderligere information vedrørende Jurabaren og foreningens øvrige aktiviteter.

Detaljer

Dato:
6 april, 2018
Tidspunkt:
16:00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

JD

Sted

Søndre Campus
Karens Blixens Plads 7
København S, 2300 Danmark
+ Google Map