Studierejser

JD arrangerer årligt 2 studierejser, hvoraf den ene er skituren i uge 5. I år 2018 går den anden tur, traditionen tro, 10 dage til New York og 4 dage til Washington D.C.

USA-turen 2018

JD’s populære studierejse til USA gentages endnu engang denne sommer!

Tag med til 10 dage i New York og 4 dage i Washington DC, hvor vi vil besøge relevante juridiske virksomheder, organisationer og institutioner. Samtidig får du mulighed for at lære flere fra dit studie at kende, og fritiden til at opleve lidt af alt det, som byerne har at byde på!

Turen er sat til afrejse fra Kastrup d. 10 august og hjemrejse fra Washington DC d. 24 august.

Prisen for turen er sat til maksimum 9.700 kr., og vi prøver selvfølgelig gennem sponsorater og legater at presse prisen ned.

Prisen inkluderer som minimum:
– Fly t/r
– Hostel i 14 dage
– Transport mellem New York og Washington DC
– Transport mellem lufthavn og hostel

Det fulde program vil blive offentliggjort nærmere afrejse. Indtil da er vi i fuld gang med at pakke programmet med eksempelvis et besøg hos FN og forskellige advokatkontorer.

De 30 pladser til turen tildeles efter først til mølle princippet. Tilmeldingen åbner søndag d. 15. april kl. 12 og sker ved, at du fremsender en mail til usa2018@jdku.dk, hvor du angiver, at du ønsker at deltage i turen. Emails modtaget før kl. 12, vil ikke blive medtaget.

Følgende oplysninger skal fremgå:
– Fulde navn
– Adresse
– Telefonnummer
– CPR-nr.
– Pas-nr.

Betaling af turen sker i to rater. Depositum vil udgøre 2.000 kr. og finder sted efter tilmelding til turen.

Har du nogle spørgsmål til turen, er du velkommen til at skrive til Sarah Paustian Sander (sarah@jdku.dk) eller Simon Holmelund Lange (simon@jdku.dk)

Vi glæder os til at modtage jeres tilmeldinger!

 

Kommende begivenheder

man 21

Generalforsamling

21 januar, kl. 18:00 - 20:00
fre 25

Skitur

25 januar, kl. 08:00 - 3 februar, kl. 17:00

ANNONCE