Studierejser

Juridisk Diskussionsklub har som mål at arrangere to studierejser årligt.
Herunder henholdsvis en fælles skitur samt en mere fagligt betonet tur som traditionelt går til USA eller EU.

EU-turen – kun for medlemmer

Er du helt pjattet med EU og vil du gerne blive klogere på de europæiske magtinstitutioner?

Så er det heldigt at JD’s populære studietur i år går til Bruxelles og Strasbourg, i efterårsferien 2017 (14/10-21/10). Tag med på en hyggelig og spændende tur, hvor vi vil besøge relevante juridiske virksomheder, organisationer og institutioner. Udover arrangementerne af faglig karakter, vil der selvfølgelig også blive arrangeret forskellige sociale arrangementer for de deltagende studerende.

Pris:
Prisen er sat til maksimum 3.500 kr., men vi prøver selvfølgelig gennem sponsorater og legater at presse prisen ned. Prisen dækker bl.a. transport tur-retur, hotel i både Strasbourg og Bruxelles, entré til de forskellige arrangementer, samt et par fællesmiddage. Depositum er på 1000 kr. og skal indbetales d. 31. maj. Restbetaling skal finde sted inden d. 1. august.

Tilmelding:
Tilmelding til turen åbner d. 10. april 2017 kl. 12:00. Du tilmelder dig ved at sende en mail med ønske om tilmelding til eutur2017@jdku.dk.

Følgende oplysninger skal fremgå:
– Fulde navn
– Adresse
– Telefonnummer
– CPR-nr.
– Pas-nr.

Der er i alt 50 pladser og disse tildeles efter først-til-mølle princippet, så vær hurtig ved tasterne, når tilmeldingen åbner. Vær dog opmærksom på, at mails sendt før tilmeldingsstart vil blive ignoreret.

OBS: Du skal være medlem af Juridisk Diskussionsklub, for at kunne tilmelde dig turen.

Vi glæder os til at modtage jeres tilmeldinger!

Har du spørgsmål vedr. selve turen, skal du være velkommen til at skrive til enten Rasmus Brødholt (rasmus@jdku.dk) eller Sarah Paustian Sander (sarah@jdku.dk).

Se Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1794979737488272/

 

Kommende begivenheder

Cover
apr 04

Karrieredag

4 april, kl. 12:00
Coverbillede
apr 20

JD’s Case Solving i samarbejde med McKinsey

20 april, kl. 13:00 - 18:30

ANNONCE